Λίγες ώρες μετά τον αποχαιρετισμό του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στον Μαουρίσιο Σάρι, οι Ναπολιτάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Κάρλο ΑΝτσελότι
Εποχή Αντσελότι στη Νάπολι. Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν με τον Μαουρίσιο Σάρι στο τιμόνι, οι «Παρτενοπέι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 58χρονου στην τεχνική ηγεσία.
Μετά τις φήμες των τελευταίων ημερών και την κόντρα του ισχυρού άνδρα των «Ατσούρι» με τον Μαουρίσιο Σάρι, η διαδοχή του δεύτερου από τον Αντσελότι είναι γεγονός, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών.
Έτσι μετά τις Ρετζιάνα, Πάρμα, Γιουβέντους και Μίλαν, η Νάπολι γίνεται ο πέμπτος εγχώριος σταθμός του Αντσελότι, με τον Ιταλό τεχνικό να επιστρέφει στην πατρίδα του μετά 9 χρόνια.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.
Η ΚΕΔ και ο Λανουά έχουν επικεντρωθεί να βγουν χωρίς παράπονα τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στην τελική ευθεία και αφήνουν στην άκρη την εκπαίδευση που ούτως ή άλλως θύμιζε «παπαγαλία»!