Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς βίζα στην Βρετανία ο... ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Χωρίς βίζα στην Βρετανία ο… ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Η ισχύ της βίζας του Ρώσου δισεκατομμυριούχου και ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, εξέπνευσε τον περασμένο μήνα και η ανανέωση της άδειας παραμονής του στην Βρετανία καθυστερεί

Η βίζα του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, δεν έχει ανανεωθεί ακόμα από τις βρετανικές αρχές, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Reuters».

Όπως σημειώνεται, η ισχύ της βίζας εξέπνευσε τον περασμένο μήνα και ο Αμπράμοβιτς ζήτησε να ανανεωθεί η άδεια παραμονής του σύμφωνα με την συνήθη διαδικασία. Παρά το γεγονός πως η όλη διαδικασία παίρνει περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως, δεν εκφράζονται ανησυχίες καθώς δεν έχουν υπάρξει αρνήσεις από πλευράς των βρετανικών αρχών.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, είναι γνωστός στη Βρετανία ως ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, η οποία αγωνίζεται στην Premier League. Στον τελικό του Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο (19/5), κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αμπράμοβιτς δεν βρέθηκε στις βρέθηκε στις εξέδρες ως είθισται.

Κάπου εδώ, να σημειωθεί πως οι σχέσεις ανάμεσα σε Λονδίνο και Μόσχα βρίσκονται στο… ναδίρ, καθώς η βρετανική κυβέρνηση κατηγόρησε τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ότι δηλητηρίασαν τον Ρώσο πρώην διπλό πράκτορα Σεργκέι Σκρίπαλ τον Μάρτιο και απέλασε δεκάδες Ρώσους διπλωμάτες. Το παράδειγμα της Βρετανίας ακολούθησαν και άλλες δυτικές χώρες ενώ η Ρωσία από πλευρά της, απέρριψε την κατηγορία κι ανταπέδωσε τις απελάσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024