Εβδομάδα εξελίξεων ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά όχι για ζητήματα παικτών. Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, αναμένεται να κλείσει το θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της επιστροφής του Νίκου Νταμπίζα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ακόμη, ο Γιώργος Δώνης είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό 22 χρόνια μετά, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή.

Οι δυο άνδρες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν το καθοριστικό ραντεβού. Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ κοντά στον να απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες είναι υπέρ της συμφωνίας. Φυσικά, να αναφερθεί ότι η οικονομική κατάσταση της πράσινης ΠΑΕ δημιουργεί προβληματισμό στον Δώνη, όμως έχει διαβεβαιωθεί πως ακόμα και αν δεν μπει νέος επενδυτής, στην ομάδα όλα θα λειτουργήσουν σωστά.

Πέρα από αυτό, αναμένεται να τελειώσει και το θέμα της ανανέωσης του γιου του Γιώργου Δώνη, Χρήστου, καθώς απομένει μόνο η οριστική συμφωνία με τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο