Με αιχμηρό ύφος σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, το Κίνημα Αλλαγής.

Συγκεκριμένα το Κίνημα Αλλαγής τόνισε ότι ο πρωθυπουργός μίλησε «λες και προσγειώθηκε σήμερα στην Ελλάδα».

Παράλληλα, ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ξέχασε τις εποχές που διαγκωνιζόταν με τη ΝΔ στον λαϊκισμό και στα αντιμνημονιακά συνθήματα».

«Να του θυμίσουμε ότι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που πρωτοστατούσε σε επιθέσεις και στις πλατείες των αγανακτισμένων αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή; Φθάνει πια με την υποκρισία» κατέληξε το Κίνημα Αλλαγής.

Αναφορικά με το τέλος του μνημονίου, το Κίνημα Αλλαγής τόνισε ότι «αυτό που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας είναι επί της ουσίας το άλλο όνομα των δεσμεύσεων που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους εταίρους, όταν τελειώσει η χρηματοδότηση τον Αύγουστο. Κι όλα αυτά πασπαλισμένα με μπόλικες υποσχέσεις, σαν αυτές που ειδικεύεται ο πρωθυπουργός αλλά ποτέ δεν τηρεί».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι κ. Τσίπρας παρουσίασε σήμερα στους υπουργούς το σχέδιο «προφανώς για να μην ακούσουν γι’ αυτό πρώτη φορά στην προ ημερήσιας διάταξης στη Βουλή την Τετάρτη που έχει ζητήσει η Φώφη Γεννηματά». «Αποφάσισε να εμφανίσει στους υπουργούς του ένα γενικό πλαίσιο του σχεδίου που έχει καταθέσει στις Βρυξέλλες αλλά το κρατούσε μυστικό από την ιδία του την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό» επισημαίνει.

Διαβάστε ακόμα:

Τσίπρας: Το σχέδιο της επόμενης μέρας προφανώς προβλέπει τα συμφωνημένα