Ένα νέο πρόγραμμα προσφορών εγκαινιάζει η Volvo Car Hellas καθιστώντας ελκυστικότερα, τα δημοφιλή S60 και V60 τα οποία υπό την ισχύ της ενέργειας προσφέρονται από 26.500 ευρώ επωφελούμενα παράλληλα από γενναιόδωρο εξοπλισμό και σε συνδυασμό με μια σειρά επιπλέον προνομίων.

Αναλυτικότερα, η ενέργεια η οποία θα ισχύσει έως τις 30 Ιουνίου αφορά 85 ετοιμοπαράδοτα Volvo S60 και V60 τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο δίκτυο επίσημων διανομέων Volvo και εκτός από την παραπάνω προνομιακή τιμή συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων που υπόκεινται στα παραπάνω πλεονεκτήματα πρόκειται για εκδόσεις Τ3 που εφοδιάζονται με κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρου ισχύος 152 ίππων και 250 Nm ροπής σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και περιλαμβάνουν στο βασικό τους εξοπλισμό το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety, σύστημα πλοήγησης και προβολείς Xenon.

Παράλληλα, το παρών δίνει το γνωστό σύστημα infotainment Sensus με κεντρική οθόνη επτά ιντσών, χειριστήρια στο τιμόνι και δυνατότητα φωνητικών εντολών που επιτρέπει το διαισθητικό και άμεσο χειρισμό των επιμέρους συστημάτων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο