Μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν η πρωταθλήτρια ΑΕΚ δείχνει να μπαίνει σε μια διαδικασία αναδιοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα. Αποχωρήσεις, προσθήκες και γενικώς μια διάθεση για αλλαγές.

Σε πρώτη ανάγνωση τα παραπάνω ίσως να προκαλούν έναν προβληματισμό ενόψει της επόμενης μέρας, όμως οι άνθρωποι που «τρέχουν» τις συγκεκριμένες καταστάσεις μάλλον ξέρουν κάτι παραπάνω. Και εκτιμώ πως αξίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Τόσο η διοίκηση της Ένωσης όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ, ξέρουν τον τρόπο για να οδηγήσουν την ΑΕΚ στον δρόμο των επιτυχιών. Το έκαναν φέτος και θα προσπαθήσουν να το κάνουν και του χρόνου. Όπου οι απαιτήσεις αλλά και ο ανταγωνισμός θα έχουν αυξηθεί.

Ήδη φαίνεται πως η ΑΕΚ κινείται δυναμικά στα μεταγραφικά, με το βάρος να πέφτει στην εγχώρια αγορά. Που έχει αποδειχθεί «χρυσάφι» για την Ένωση. Ο Αλμπάνης με τον Κάιπερς έχουν ήδη «κιτρινίσει» και έπεται συνέχεια. Ενώ δεδομένα θα υπάρξουν δύο δυνατές προσθήκες από το εξωτερικό για την επίθεση και τα άκρα. Εκεί όπου η ΑΕΚ αναζητά τους αντικαταστάτες των Αραούχο, Χριστοδουλόπουλου.

Δεν έχω αμφιβολία πως θα γίνουν όσα πρέπει προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι. Το βασικότερο ζητούμενο άλλωστε για την Ένωση δείχνει να έχει τακτοποιηθεί. Με τον Χιμένεθ να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους και χωρίς βιασύνη.