Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενρίκε: Θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ

Ενρίκε: Θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ

Ο Πέντρο Ενρίκε μετά από έναν χρόνο δανεισμού στην Καραμπάχ ετοιμάζεται για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ

Ένας από τους 23 δανεικούς που είχε ο ΠΑΟΚ σε διάφορες ομάδες τη σεζόν που πέρασε, ήταν και ο Πέντρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος είχε μια καλή χρονιά με την Καραμπάχ (την αποχαιρέτησε την προηγούμενη εβδομάδα) με την οποία έπαιξε στους ομίλους του Champions League αλλά κέρδισε και το πρωτάθλημα στο Αζερμπαϊτζάν.

Τώρα ο Ενρίκε φαίνεται ότι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο επισήμανε και ο ίδιος μιλώντας στο γαλλικό σάιτ «ouest-france.fr».

Εκεί έκανε δηλώσεις με αφορμή την έξοδο της Ρεν (από όπου τον είχε αποκτήσει ο Δικέφαλος) στο Europa League, αλλά αναφέρθηκε και στο μέλλον του εξηγώντας ότι αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά για τη Ρεν είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα τη Ρεν να επιστρέφει στην Ευρώπη. Ο κόσμος και η ομάδα περίμεναν αρκετό καιρό κάτι τέτοιο. Έχουμε ένα γκρουπ στο WhatsApp με τους Γκέλσον Φερνάντες, Πέδρο Μέντες και Αφόνσο Φιγκουιρέντο και Μεξέρ και πάντα μιλάμε για ποδόσφαιρο, τα νέα μας και φυσικά για τη Ρεν.

Ακόμα και τώρα παρακολουθώ πολλά παιχνίδια της Ρεν και θέλω να ξέρω το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού της όταν δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Εξακολουθώ να έχω επαφή με πολλούς ανθρώπους από τη Ρεν, εκτός ποδοσφαίρου, ακόμα μιλάω αρκετά συχνά με αυτούς».

Για το πού θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά τόνισε: «Ο δανεισμός μου στην Καραμπάχ τελείωσε και φυσιολογικά θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Θα ήταν χαρά μου εάν τη νέα σεζόν παίξω σε κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι εναντίον της Ρεν».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024