ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης για ένα εισιτήριο στον τελικό
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (επτά κατακτήσεις) και η Ρεάλ Μαδρίτης (εννιά κατακτήσεις) είναι οι δύο πολυνίκεις της διοργάνωσης της Ευρωλίγκας
Στον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έρχεται αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) για ένα εισιτήριο στον τελικό, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο πολυνίκεις της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη τερμάτισε άνετα στην κορυφή της κατάταξης της κανονικής περιόδου, ενώ στα πλέι οφ των προημιτελικών, παρά τα προβλήματα τραυματισμών των Χάινς και Ντε Κολό, κατάφερε να αποκλείσει την Κίμκι με 3-1 νίκες.
Τα καλά νέα για τους «Μοσχοβίτες» είναι πως οι Χάινς και Ντε Κολό ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα είναι διαθέσιμοι για τον σημερινό ημιτελικό (18/5), ωστόσο ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Βέστερμαν στην μέση του, απαιτεί χειρουργείο και τον θέτει εκτός φάιναλ φορ.
Από την άλλη, η «βασίλισσα» κατετάγη 5η στην κανονική περίοδο. Στα πλέι οφ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με 3-1, παρά το γεγονός πως είχε μειονέκτημα έδρας.
Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία πληγώθηκε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τους τραυματισμούς των παικτών της, έχει επιτέλους στη διάθεσή της τον Σέρχιο Γιουλ, ωστόσο οι Κούζμιτς και Καμπάτσο παραμένουν στα «πιτς».
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
- Το «κόλπο γκρόσο» της Ρεάλ, η επιστροφή του Παζ και το… λογιστικό αριστούργημα του Πέρεθ
- Η διπλωματία του Λανουά με τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- Ουέσκα – Σαραγόσα: Τερματοφύλακας γρονθοκόπησε αντίπαλο και ακολούθησε χαμός! (vid)
- Σκόραρε ο Τζόλης, ελπίζει για το πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπριζ
- Το πιο καλό νέο είναι ο… Τζόουνς
- Ελλάδα – Ουγγαρία 13-12: Πετυχημένη πρόβα για την Εθνική πριν τα προκριματικά του World Cup (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442