Η πώληση χαρακτηριστικών αντικειμένων με την ευρύτερη έννοια που έχουν πάρει μέρος σε κάποια χολιγουντιανών προδιαγραφών ταινία δεν είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. Πιο σπάνιο είναι τα εν λόγω αντικείμενα να έχουν και χρηστικές προεκτάσεις όντας λειτουργικά με δεδομένο ότι η πλειονότητα τους δημιουργείται για να εξυπηρετήσει χάρτινους ή εσχάτως, ψηφιακούς ήρωες.

Σε αυτές τις σπάνιες εξαιρέσεις ανήκει η πλήρως λειτουργική Harley Davidson FLSTF Fat Boy η οποία χρησιμοποιήθηκε από τον Arnold Schwargenegger στο Εξολοθρευτής 2 «Η Ημέρα της Κρίσης» του 1991 και θα δημοπρατηθεί στο πλαίσιο του Icons & Legends of Hollywood που πραγματοποιείται τον Ιούνιο.

Για την ιστορία και για εκείνους που θυμούνται την εμβληματική σειρά ταινιών που καθιέρωσε τον 70χρονο πια, Arnold Schwargenegger ως αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο των ταινιών δράσης, το Fat Boy χρησιμοποιήθηκε στην χαρακτηριστική σκηνή καταδίωξης όπου ο T-800 προσπαθεί να φυγαδεύσει τον μελλοντικό αρχηγό της επανάστασης John Connor από την εξολοθρευτική μανία του πιο εξελιγμένου ρομπότ T-1000, τρέχοντας με την επιβλητική μοτοσικλέτα κατά μήκος της αποξηραμένης κοίτης του ποταμού του Los Angeles.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις η μοτοσικλέτα αναμένεται να φτάσει έως και τα 300.000 δολάρια ενώ, για όσους θεωρούν το ποσό «τσιμπημένο» αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι στην ίδια διοργάνωση δημοπρατήθηκε ο ενδοσκελετός του T-800 σε φυσικό μέγεθος, το μεταλλικό alter ego του Arnold Schwargenegger το οποίο ενδεχομένως να έπαιζε και καλύτερα από τον ίδιο, φτάνοντας στην τιμή των 488.750 δολαρίων.

Σε ό,τι αφορά την εμβληματική μοτοσικλέτα αποτελεί ίσως από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα μοντέλα της Harley Davidson και δημιουργήθηκε το 1988 με αφορμή την Εβδομάδα Μοτοσικλέτας της Daytona από τους Willie G. Davidson και Louie Netz.

H έκδοση παραγωγής αξιοποιούσε ένα αντίστοιχο πλαίσιο με την Softail του 1984 σε συνδυασμό με ένα κινητήρα σε διάταξη V χωρητικότητας 1.340 κ.εκ.

Για εκείνους που αρέσκονται στα περί τον κινηματογράφο είδη, αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την εμβληματική Harley θα δημοπρατηθούν επίσης το άρμα του Charlton Heston στο Ben Hur αλλά και η διαστημική στολή της Sigourney Weaver στο Alien.