Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόσλεϊ και Κάρσον έξαλλοι με τη διοίκηση του Κόροιβου

Πόσλεϊ και Κάρσον έξαλλοι με τη διοίκηση του Κόροιβου

Με αναρτήσεις στα social meadia, Πόσλεϊ και Κάρσον έριξαν τα βέλη τους κατά της διοίκησης, ενώ βρήκαν συμπαράσταση από τον Μάικ Τζέιμς του ΠΑΟ και τον Ματ Τζάνινγκ της Μπασκόνια

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Πόσλεϊ εξέφρασε θυμό και απογοήτευση για τον τρόπο που τους φέρθηκε η διοίκηση του Κόροιβου.

Ο Πόσλεϊ έγραψε τα εξής:

«Οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή και του προέδρου του Κοροίβου που λανθασμένα κατηγόρησαν τον Τζαχί Κάρσον και εμένα για «σκόπιμη ήττα και δωροδοκία στο στοίχημα» είναι απολύτως τρελές! Δεν έχω δείξει τίποτα διαφορετικό πέρα από σεβασμό, δούλεψα για αυτή την ομάδα με τον …κ..ο μου και για την πόλη επί 9 μήνες χωρίς να λάβω ούτε έναν μισθό στην ώρα μου.

Έκανα τα πάντα για το σύλλογο απλά και μόνο για να με πετάξουν στην άκρη και να με κατηγορήσουν για ένα παιχνίδι που χάθηκε στο φινάλε της σεζόν. Δεν έρχομαι από χώρα στην οποία «στήνουμε παιχνίδια». Το μπάσκετ είναι ένας τρόπος ζωής για να κάνουμε καλύτερους τους εαυτούς μας και να έχουμε καλύτερη ζωή εμείς και οι οικογένειές μας.

Είναι τρελό για αυτούς να προσπαθούν να καταστρέψουν το όνομά μας και αυτό μόλις στον πρώτο μου χρόνο στην Ευρώπη και τον δεύτερο επαγγελματικά. Και ειλικρινά κανένας από αυτούς δεν ήταν τόσο άντρας να μου προσάψει το οτιδήποτε πρόσωπο με πρόσωπο. Το να αφήνεις παίκτες απομονωμένους σε ένα ξένο αεροδρόμιο… εντάξει.

Πληγώθηκα από την ήττα, αλλά μετά από αυτή τη δειλή αντίδραση, είμαι τώρα χαρούμενος που δεν υπάρχει πια η ομάδα στην Α1 και οι παίκτες δεν θα έχουν ποτέ την εμπειρία που είχαμε εμείς. Είστε τυχεροί που δεν μου τα είπατε πρόσωπο με πρόσωπο. Ο Θεός πράττει με παράξενο τρόπο, θα τον αφήσω να το χειριστεί».

Τη συμπαράστασή του στους Κάρσον και Πόσλεϊ έδειξε έμπρακτα ο Μάικ Τζέιμς, γράφοντας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Πείτε τους ότι θα πληρώσω τα εισιτήριά τους. Αυτά είναι μ…ες. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε Ένωση Παικτών».

Ο Ματ Τζάνινγκ της Μπασκόνια σχολίασε την απόφαση του Κοροίβου να ακυρώσει τα εισιτήρια των Τζαχί Κάρσον και Μάρκους Πόσλεϊ, γράφοντας από την πλευρά του στα ΜΚΔ: «Απίστευτο! Δεν υπάρχει καθόλου χώρος σε οποιοδήποτε επίπεδο του μπάσκετ για τέτοιους ανθρώπους, πόσω μάλλον για έναν General Manager».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024