Ντοστ για την επίθεση από οπαδούς: Δεν έχω λόγια, είμαστε σοκαρισμένοι
Ο Μπας Ντοστ χρειάστηκε να κάνει έξι ράμματα στο κεφάλι, καθώς χτύπησε όταν οι οπαδοί τον έριξαν στο πάτωμα του σπα κατά τη διάρκεια της χθεσινής (15/5) εισβολής στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Χθες (15/5) το απόγευμα, περίπου 50 εξαγριωμένοι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και χτύπησαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο.
Ο Ολλανδός επιθετικός, Μπας Ντοστ, δέχθηκε μεγάλο μέρος της οργής τους, καθώς χρειάστηκε να κάνει έξι ράμματα στο κεφάλι, μετά από χτύπημα όταν οι οπαδοί τον έριξαν στο πάτωμα του σπα κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
«Δεν έχω λόγια, δεν περίμενα αυτή την κατάσταση, ήταν κάτι που προκαλεί δυσφορία και είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», ανέφερε ο Ντοστ στην ολλανδική AD. «Αυτό είναι ένα δράμα για όλους, είμαι άδειος», είπε.
Σημειώνεται πως ο Ντοστ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Σπόρτινγκ στη φετινή Πριμέιρα Λίγκα με 27 τέρματα και δεύτερος συνολικά πίσω από τον Ζόνας της Μπενφίκα, ο οποίος είχε 34.
Με γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90', η Κρίσταλ Πάλας πέρασε από την έδρα της Φούλαμ και πήρε το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου (2-1), «πατώντας» έτσι την πρώτη τετράδα της Premier League.
LIVE: ΑΕΚ – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ατρόμητος για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Αστάνα η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι, για την 6η αγωνιστική του Champions League.