Με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» μίλησε στους παίκτες, τους έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την συνολική πορεία της ομάδας. Όσον αφορά την απώλεια του Κυπέλλου ανέφερε πως «ήταν μια κακή βραδιά για τους περισσότερους, ήμαστε στεναχωρημένοι αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», ενώ άφησε αιχμές για την φυγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου λέγοντας πως ««όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε τον αποκτούμε και όποιον θέλουμε να κρατήσουμε τον κρατάμε».

Αναλυτικά η ομιλία του Μελισσανίδη:

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε! Η χρονιά ήταν για εμάς απόλυτη επιτυχημένη. Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια.

Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στεναχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις. Αλλά αυτό τελείωσε, πάει. Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι πανάξιοι πρωταθλητές.

Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε! Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμε κι άλλο! Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές».

Σημειώνεται πως παρόντες ήταν και τα υπόλοιπα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Βασίλης Δημητριάδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.