Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σύγκληση Διάσκεψης των προέδρων για παραίτηση Σακελλαρίου ζητεί ο Χ. Θεοχάρης

Σύγκληση Διάσκεψης των προέδρων για παραίτηση Σακελλαρίου ζητεί ο Χ. Θεοχάρης

Έκτακτη συνεδρίαση της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής για την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ζητεί ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής

Έκτακτη συνεδρίαση της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής για την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ν. Σακελλαρίου, ζητά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να δηλώσω τον έντονο προβληματισμό μου για το θέμα ηθικής τάξης το οποίο εγείρει η παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σακελλαρίου. Η παραίτηση αυτή λίγο χρόνο πριν τη λήξη της θητείας του είναι γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά. Στη δήλωσή του ο παραιτηθείς πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας έκανε λόγο για «αδιανόητη παραβίαση του δικαστικού απορρήτου», το οποίο όπως είπε δεν μπορεί να ελέγξει, με αποτέλεσμα να επέλθει πλήγμα στο κύρος του ΣτΕ» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Θεοχάρης.

«Υπό αυτό το πρίσμα και με την παρούσα επιστολή, σας παρακαλώ να συγκαλέσετε τη διάσκεψη των προέδρων σε έκτακτη συνεδρίαση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 13 παρ. 4 του κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να εξετασθεί η πρόταση μου για κλήση σε ακρόαση του κου Σακελλαρίου, ώστε να ενημερώσει ο ίδιος αυτοπροσώπως τα μέλη της διάσκεψης για τις αιτιάσεις της παραίτησης του» καταλήγει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024