Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι Rolling Stones στην βιτρίνα των Selfridges

Οι Rolling Stones στην βιτρίνα των Selfridges

Τυχεροί όσοι μένουν στο Λονδίνο ή πρόκειται να το επισκεφτούν στο διάστημα 14 Μαΐου με 3 Ιουνίου, όπου θα τρέχει Pop up store της δημοφιλούς βρετανικής μπάντας μέσα στο Selfridges.

Μπορεί να μετράνε ήδη την 5η δεκαετία -και κάτι παραπάνω- στη μουσική σκηνή και στις απαντουχού κοινωνικές ατασθαλίες, όμως οι Rolling Stones έχουν βρει το μυστικό να είναι πάντα στη μόδα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τυχεροί όσοι μένουν στο Λονδίνο ή πρόκειται να το επισκεφτούν στο διάστημα 14 Μαΐου με 3 Ιουνίου, όπου θα τρέχει  Pop up store της δημοφιλούς βρετανικής μπάντας μέσα στο Selfridges.

Ο γνωστός για την αδυναμία του στο ωραίο φύλλο αλλά και στις ιδιαίτερες στιλιστικές εμφανίσεις ο Mick Jagger βρήκε άλλον ένα τρόπο να διατηρήσει ψηλά τις μετοχές του κρατώντας ενεργή την παρουσία του στη «μέκκα» των γυναικών.

Έτσι λοιπόν για τις παραπάνω ημερομηνίες και με αφορμή την «No filter» περιοδεία του συγκροτήματος, θα υπάρχει στο γνωστό εμπορικό της Oxford Street ενδυματολογικό υλικό που έχει φορεθεί από τον frontman των Rolling Stones και δεν θα διατίθεται προς πώληση, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού κόκκινου jacket από φτερά στρουθοκαμήλου του L’Wren Scott, το Dior παλτό του και το επίσης γνωστό leopard print Versace.  Οι τυχεροί που δουν από κοντά το σύντομο Pop up store των Rolling Stones θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο από την ιστορική συναυλία του συγκροτήματος στην Κούβα που θα προβληθεί σε οθόνες και μέσω ακουστικών.

Οι βιτρίνες του εμπορικού θα μεταμορφωθούν για 3 εβδομάδες με αναμνηστικό και αποκλειστικό υλικό από την πολυετή πορεία του θρυλικού συγκροτήματος.

Μία καλή αφορμή για βόλτα στους φανατικούς των Rolling Stones αλλά και των fans του Instagram για αμέτρητο φωτογραφικό υλικό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024