Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι τρεις ιδιαίτερες κλήσεις του Σκίμπε

Οι τρεις ιδιαίτερες κλήσεις του Σκίμπε

Σε τι διαφέρουν Λαμπρόπουλος, Μανιάς και Χατζηισαΐας από τους υπόλοιπους παίκτες που μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής για το ματς με τη Σαουδική Αραβία

Οκτώ ποδοσφαιριστές μετέχουν για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής ανδρών (κοντράρεται την Τρίτη 16 Μαΐου στις 20:30 με τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη), αλλά για τρεις εξ αυτών το προσκλητήριο που έλαβαν από τον Μίχαελ Σκίμπε ήταν πιο ιδιαίτερο.

Οι Μιχάλης Μανιάς και Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν έχουν στο ενεργητικό τους ούτε μία συμμετοχή στην Ελπίδων που αποτελεί τον «προθάλαμο» για την είσοδο στο συγκρότημα των ανδρών, ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έπαιξε σε έναν αγώνα προ οκταετίας!

Ηταν 17 Νοεμβρίου 2010, όταν ο τότε παίκτης του Αστέρας Τρίπολης συμμετείχε για 14 λεπτά στο φιλικό της U21 με τη Νορβηγία στο Δημοτικό Λουτρακίου (1-0 με σκόρερ τον Απόστολο Γιάννου) κατ’ επιλογή του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη.

Αρκετοί μάλιστα από τους συμπαίκτες του σε εκείνο το ματς πέτυχαν την πολυπόθητη ανέλιξη στην Εθνική ανδρών: Κώστας Μανωλάς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Φορτούνης, Νίκος Καρέλης, ενώ οι Γιούρι Λοντίγκιν (Ρωσία) και Απόστολος Γιάννου (Αυστραλία) άλλαξαν στην πορεία εθνόσημο.

Στην Ελπίδων δεν καθιερώθηκε ο Λαμπρόπουλος, παρ’ ότι είχε σταθερή παρουσία προηγουμένως στους Νέους με 12 συμμετοχές. Έμελλε δε να κληθεί στην εθνική ανδρών ως παίκτης της ΑΕΚ σε ηλικία 28 ετών.

Συνομήλικος του (αμφότεροι γεννηθέντες το 1990) είναι και ο Μιχάλης Μανιάς με τη διαφορά ότι δεν έχει ούτε μία εμφάνιση στα μικρότερα κλιμάκια της Εθνικής. Η πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος άνοιξε με τη συνέπεια που επιδεικνύει στο σκοράρισμα έχοντας διψήφιο αριθμό τερμάτων στη Super League για τρίτη σερί σεζόν (μία ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και δύο με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης).

Η φυσική συνέχεια της ανέλιξης από τις ελπίδες στους άνδρες δεν παρατηρήθηκε ούτε στην περίπτωση τού Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 26χρονος στόπερ βοήθησε και βοηθήθηκε από τον Ατρόμητο για να λάβει το προσκλητήριο του Σκίμπε, δίχως να έχει συμμετοχές στα μικρότερα εθνικά κλιμάκια.

Sports in

Ολυμπιακός: «Προστατεύουμε την ομάδα και τη στηρίζουμε με φωνή, πάθος και καρδιά»

Ο Ολυμπιακός με νέα ενημέρωση του καλεί τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός στην αναμέτρηση της Πέμπτης (9/5) με αντίπαλο την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024