Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλληλοεξουδετερώθηκαν Μίλαν και Αταλάντα

Αλληλοεξουδετερώθηκαν Μίλαν και Αταλάντα

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Αταλάντα και Μίλαν, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με 10 παίκτες

Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Αταλάντα χάλασε τα σχέδια της Μίλαν και παρέμεινε ζωντανή για το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στον απόηχο της συντριβής στον τελικό του Κόπα Ιτάλια, η Μίλαν είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Αταλάντα. Με τις δύο ομάδες να χρειάζονται εξίσου τη νίκη, ο ρυθμός ήταν από το ξεκίνημα γρήγορος.

Ωστόσο, παρά το ρυθμό του παιχνιδιού, οι ευκαιρίες των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος ήταν λιγοστές. Μετά από μια ώρα παιχνιδιού, η Μίλαν άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Κέσι.

Στο 65′ η Αταλάντα έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Τολόι με δεύτερη κίτρινη, ενώ 10 λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία επανήλθε με την αποβολή του Μοντολίβο.

Ενώ όλα έδειχναν πως η Μίλαν θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς, ο Μαζιέλο με κεφαλιά στο 92′ ισοφάρισε και διατήρησε τις ελπίδες των γηπεδούχων για Ευρωπαϊκή έξοδο.

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Τολόι, Καλντάρα, Μαζιέλο, Καστάν (79′ Χάτεμπερ), Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκόσενς, Κριστάντε (69′ Χάας), Γκόμες, Μπάροου (55′ Ιλιτσιτς).

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσί, Μπίλια (46′ Μοντολίβο), Μποναβεντούρα (83′ Μπορίνι), Σούσο (77′ Λοκατέλι), Κάινιτς, Τσαλχάνογλου.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024