Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Προβάδισμα σε Σάκχοφ και Μακ για την 11άδα

ΠΑΟΚ: Προβάδισμα σε Σάκχοφ και Μακ για την 11άδα

Ο Σάκχοφ φαίνεται να έχει προβάδισμα για το βασικό σχήμα έναντι του Κάνιας και ο Μακ έναντι του Λημνιού και του Μπίσεσβαρ

Οι εννέα από τις 11 θέσεις του βασικού σχήματος του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ μοιάζουν «κλειδωμένες».

Τα δύο ερωτηματικά στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η μία θέση στα χαφ δίπλα στον Μαουρίσιο την οποία διεκδικούν ο Σάκχοφ με τον Κάνιας, και η άλλη θέση είναι του αριστερού πλάγιου επιθετικού για την οποία παλεύουν Μακ, Λήμνιος και Μπίσεσβαρ.

Οι εννιά σίγουροι της ενδεκάδας φαίνεται ότι θα είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια αριστερά στην άμυνα και ο Μάτος δεξιά, ο Βαρέλα με τον Κρέσπο οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ο Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή, ο Πέλκας πιο μπροστά σε ρόλο «δεκαριού», ο Τζάλμα Κάμπος δεξιά στην επίθεση και ο Πρίγιοβιτς στράικερ.

Για τον παρτενέρ του Μαουρίσιο προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Σάκχοφ, ο οποίος στο Κύπελλο έχει πετύχει φέτος 5 γκολ σε 9 ματς και βοηθάει περισσότερο και στις στημένες φάσεις (και σε άμυνα και σε επίθεση).

Στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης στα περισσότερα παιχνίδια έχει ξεκινήσει ο Μακ και λογικά έχει τον πρώτο λόγο, αλλά πιθανότητες για το βασικό σχήμα έχουν και ο Λημνιός και ο Μπίσεσβαρ.

Από εκεί και πέρα ίσως φανούν περισσότερα πράγματα μετά τη σημερινή (11/5) προπόνηση του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (στις 19:00), παρότι φαίνεται ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024