Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινγκόγκνιτο εμφάνιση του Tesla Model Y από το Fremont

Ινγκόγκνιτο εμφάνιση του Tesla Model Y από το Fremont

H Tesla κατά τον προσφιλή της και φιλικό στα social media τρόπο δημοσιοποίησε ένα video με τα έργα και ημέρες της μέχρι στιγμής μέσα στη χρονιά και όπου κατά τα φαινόμενα κάνει την πρώτη του εμφάνιση «in flesh» το μικρότερο ηλεκτρικό SUV που εξελίσσει.

Η Tesla έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από τις δραστηριότητες της εντός και εκτός του εργοστασίου του Fremont για το 2018, όπου κάπου ανάμεσα στις γραμμές παραγωγής του Model 3 και στα θεαματικά πλάνα videoκλιπίστικης αισθητικής από δοκιμές εξέλιξης και μη, κάνει την εμφάνισή του και ένα αγνώστων λοιπών στοιχείών ημικαλυμμένο μοντέλο το οποίο δεν μπορεί να είναι άλλο από το Model Y.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Elon Musk, το μικρότερο ηλεκτροκίνητο SUV της γκάμας της Tesla αναμένεται να περάσει στην παραγωγή στα τέλη του 2019, ενώ όπως έχει δηλώσει θα αποτελέσει προϊόν μιας νέας και αποδοτικής διαδικασίας κατασκευής που θα φέρει την «επανάσταση στην παραγωγή» χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τον τόπο παραγωγής του αλλά ούτε και στοιχεία για την νέα αυτή διαδικασία που θα αποσοβήσει αντίστοιχα φαινόμενα καθυστερήσεων όπως αυτά που συνέβησαν με το Model 3.

Πέρα από το καμουφλαρισμένο Model Y, στο video κάνει την εμφάνισή του και το Roadster το οποίο επίσης αναμένεται στο μέλλον, προσφέροντας μάλιστα εικόνες από το εσωτερικό του.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024