Σάντσες: Θα είμαστε πρωταθλητές τη νέα χρονιά
Ο Αλέξις Σάντσες είναι σίγουρος ότι θα έρθουν επιτυχίες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε πως οι κόκκινοι διάβολοι του χρόνου θα είναι πρωταθλητές
Ο Αλέξις Σάντσες δεν έχει ικανοποιήσει με τις φετινές του εμφανίσεις, καθώς προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί, από τότε που μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ, τον περασμένο Ιανουάριο.
Παρόλα αυτά ο διεθνής Χιλιανός επιθετικός δήλωσε ότι έχει υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό του και πως προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί μετά τη μεταγραφή του, ενώ στόχος για τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Προσπαθώ ακόμη να προσαρμοστώ. Μετά την άφιξή μου στη Γιουνάιτεντ, ήταν δύσκολο να αλλάξω τα πάντα. Η αλλαγή συλλόγου ήταν κάτι που έγινε πολύ απότομα. Ήταν η πρώτη φορά που άλλαξα ομάδα τον Ιανουάριο, αλλά πολλά δύσκολα πράγματα έχουν συμβεί στη ζωή μου. Τη νέα σεζόν θα είμαι απόλυτα έτοιμος και υπόσχομαι στους φιλάθλους πως θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Premier League», δήλωσε ο 29χρονος διεθνής επιθετικός.
- Ηράκλειο: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται από την Κυριακή – Οι τελευταίες μαρτυρίες
- Αγρότες: Όχι στη συνάντηση με Μητσοτάκη – Τι αποφάσισαν στο συντονιστικό
- Παρτιζάν: Επιστρέφει τον Ιανουάριο ο Τζόουνς
- Γρίπη: Επιστρέφουν οι μάσκες στη Βρετανία μετά από ρεκόρ νοσηλειών – Καμπανάκι επιστημόνων
- Φοινικούντα: «Από το 2024 ήταν στημένο το σχέδιο της δολοφονίας» – Αποκαλύψεις από την ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Γιατί ο Ολλανδός David Vunk θα τρώει και θα πίνει μαργαρίτα την Κυριακή στα Εξάρχεια;
