Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουνιέ: «Είμαι ο τελευταίος που θα φύγει…»

Μουνιέ: «Είμαι ο τελευταίος που θα φύγει…»

Ο Γάλλος εξτρέμ θα εξαντλήσει την υπομονή του. Το ίδιο ισχύει για Ινσούα, Άλτμαν, οι σκέψεις του Κουλιμπαλί και τα δεδομένα για Λουτσιάνο, Γιόχανσον

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές είναι λογικό να ανησυχούν περισσότερο από τους Έλληνες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται καλύτερα και πιο έγκαιρα τις συνθήκες που διαμορφώνονται.

Το ενδεχόμενο προσφυγής, λοιπόν, είναι πιο πιθανό για τους αλλοδαπούς, παρά για τους ντόπιους παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, που έρχονται για τη στάση τους δεν είναι αποθαρρυντικές. Πλην του Μολίνς που μένει ελεύθερος δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσης, όλοι οι άλλοι αυτή τη στιγμή έχουν από λίγες έως πολλές πιθανότητες να μείνουν.

Λίγες είναι σαφώς για τον Λουντ. Ο Φινλανδός, πάντως, δεν έχει διάθεση προσφυγής. Ούτως ή άλλως, είναι ελεύθερος κι αν την κάνει θα είναι για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα. Το αν θα δεχθεί να ανανεώσει είναι καθαρά θέμα αύξησης των αποδοχών του, αλλά και τι εγγυήσεις θα λάβει για έναν κανονικό Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024