Κατάμεστο θα είναι το «Μελίνα Μερκούρη» στον τρίτο τελικό της Volley League (9/5,19:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ.
Ο «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστή την εξάντληση των εισιτηρίων, ενώ έδωσαν οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων.
Με το σκορ στο 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού, οι «Πειραιώτες» απέχουν μόλις μια νίκη από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και 22ου συνολικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague (09/05, 19:00) με αντίπαλο τoν ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη “Μ. Μερκούρη”, εξαντλήθηκαν.
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω ίντερνετ, παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το Διαβατήριο τους αφού κατά την είσοδό θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.