Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακόμη και η πρόκληση θέλει φαντασία

Ακόμη και η πρόκληση θέλει φαντασία

Η επίδειξη των νέων προσόντων της 37χρονης Κριστίνα Αγκιλέρα ποιους άραγε μπορεί να ενδιαφέρει;

Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Τα ακριβοπλήρωσε προφανώς η Κριστίνα Αγκιλέρα τα ανανεωμένα της χείλη, αλλά και τα διάφορα ενέσιμα χάρη στα οποία να μοιάζει πιο νέα και από που εμφανίστηκε πρώτη φορά, στα 19 της, ως αντίπαλον δέος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, για αυτό και τα επιδεικνύει αμέτρως στο βιντεοκλιπ του καινούργιου της σινγκλ με τίτλο «Accelerate».

Το τραγούδι είναι φανταστικό, ένα παράξενο, εθιστικό κολάζ φτιαγμένο με hooks, ένα αβαν-ποπ κομμάτι που αψηφά τη δομή των περισσότερων σημερινών επιτυχιών, η τραγουδίστριά του ωστόσο κάνει ό,τι μπορεί για να μην του δώσουμε σημασία, κυρίως όμως υπερσεξουαλικοποιώντας τα πάντα: βουτάει τη γλώσσα αισθησιακά σε ένα ποτήρι γάλα, αλείφεται με γκλίτερ και με κάποιο σιρόπι (σφενδάμου ή αγαύης μάλλον, αλλά δεν θα παίρναμε και όρκο) και πιέζει τα στήθη της για να φαίνεται ακόμη πιο προκλητικό το ντεκολτέ της.

Ολα γίνονται με τόση υπερβολή που καταλήγουν να μοιάζουν με παρωδία. Και το πρόβλημα είναι ότι το έργο το έχουμε ξαναδεί, πολλές φορές γενικώς, αλλά και ειδικώς, αφού και η ίδια η 37χρονη σταρ της ποπ έχει περάσει στο παρελθόν φάσεις που λάνσαρε τον εαυτό της ως αχαλίνωτο σύμβολο του σεξ.

Και μάλιστα η άρνησή της να παραμείνει αιωνίως αγνό εφηβικό είδωλο, η σεξουαλική χειραφέτησή της δηλαδή, είχε παλιά και κάποιο νόημα, στο «Dirrty» για παράδειγμα ή ακόμη και στο «Not Myself Tonight».

Η τελευταία που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο παιχνίδι της αντίστοιχης πρόκλησης, αλλά στην πιο καρτουνίστικη εκδοχή του, ήταν η Μάιλι Σάιρους – έχουν περάσει μόλις μερικά χρόνια ωστόσο και η δική της προσπάθεια μοιάζει πλέον ξεπερασμένη.

Σε μια εποχή που το γυμνό είναι διαθέσιμο εύκολα και παντού, το μόνο που έχει αξία είναι ο υπαινιγμός. Η Αγκιλέρα θα μπορούσε να πάρει μαθήματα από το νέο αστέρι της μαύρης μουσικής, την πανσεξουαλική Τζανέλ Μονέ, η οποία στο τραγούδι «Pynk» (και στο αντίστοιχο βίντεο) υμνεί τη σύντροφό της και τη γυναικεία φύση, αλλά και δραστηριότητες όπως η αιδοιολειχία, με τόσο ευφάνταστα καλλιτεχνικό τρόπο που μόνο να υποκλιθείς μπορείς στην τόλμη και το μεγαλείο της. Ετσι γίνεται δουλίτσα τον 21ο αιώνα.

Με ντεμοντέ σεξουλιάρικες πόζες μόνο κάτι κολλημένοι πουριτανοί μπορεί να δηλώσουν σκανδαλισμένοι. Ακόμη και η πρόκληση θέλει πλέον φαντασία.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024