Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με τεσσάρα επί της Κέρκυρας τη σεζόν

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με τεσσάρα επί της Κέρκυρας τη σεζόν

Με πρωταγωνιστή τον Αμπιόλα Ντάουντα (2γκολ), ο Ατρόμητος διέσυρε με 4-0 την Κέρκυρα και ολοκλήρωσε ιδανικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Ατρόμητος, ο οποίος γιόρτασε την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά… σαλόνια νικώντας στο Περιστέρι 4-0 την Κέρκυρα, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Ο Ντάουντα στο 6΄ και στο 14΄, ο Κωτσόπουλος στο 59΄ και ο Ντιγκινί στο 67΄ πέτυχαν τα γκολ των «κυανόλευκων», απέναντι στους ήδη υποβιβασμένους «Φαίακες».

Μόλις στο 6ο λεπτό, και μετά από σέντρα του Γιαννούλη, ο Ντάουντα με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Το σκηνικό επαναλήφθηκε με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 14΄, μόνο που αυτή τη φορά ο Νιγηριανός πέτυχε με κεφαλιά το 2-0.

Χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο, ο Ατρόμητος «κατέβασε στροφές» στη συνέχεια, αν και στο 37΄ ο Βασιλακάκης πήγε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ με δυνατό σουτ από μακριά, το οποίο «τράνταξε» το δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο τη… σκυτάλη πήρε ο νεαρός Κωτσόπουλος, ο οποίος είχε πρώτα κεφαλιά στο δοκάρι (56΄), πριν σκοράρει στο 59΄ με γυριστό σουτ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντιγκινί στο 67΄, μετά από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων και ασίστ του Μπρούνο, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 76΄ ο Νταμίρ Κάναντι έκανε αλλαγή τερματοφύλακα, δίνοντας την ευκαιρία στον 17χρονο Χρήστο Μανδά να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ατρομήτου.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Παμλίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (76΄ Μανδάς), Χατζηισαϊας, Ρισβάνης (68΄ Στρούγγης), Νάτσος, Κωτσόπουλος (68΄ Κυριακίδης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μπρούνο

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Παμλίδης (71΄ Αναστασίου), Σπίνουλας (58΄ Ρόλε), Μυτίδης, Κόντος (80΄ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γρομητσάρης

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024