Ρήξη αχιλλείου τένοντα ο Κοσιελνί, χάνει το Μουντιάλ
Ο Λοράν Κοσιελνί θα απουσιάσει από το Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-8 μήνες
Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Λοράν Κοσιελνί, καθώς υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στη χθεσινή (3/5) αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Europa League.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης και χωρίς να εμπλέκεται σε κάποια φάση, έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο, δείχνοντας να έχει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.
Μάλιστα, αποχώρησε από το γήπεδο σε φορείο και αναμένονται οι ιατρικές εξετάσεις που θα δείξουν τη σοβαρότητα του προβλήματός και το διάστημα για το οποίο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο έμπειρος αμυντικός.
Σημειώνεται επίσης, πως ο Κοσιελνί αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες και προστατευτική μπότα στο αριστερό του πόδι, ενώ το πιθανότερο διάστημα αποχής του από τα γήπεδα είναι 4-8 μήνες.
«Ο Κοσιελνί δεν δείχνει πολύ καλά. Πάντα ελπίζεις σε ένα θαύμα στις ιατρικές εξετάσεις αλλά τα πρώτα σημάδια δεν δείχνουν πολύ καλά», δήλωσε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.
- Το Ισραήλ γίνεται μέλος του «συμβουλίου ειρήνης» του Τραμπ, ανακοινώνει ο Νετανιάχου
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας