Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κερασμένο το cosmo σου από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ!

Κερασμένο το cosmo σου από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ!

Το τέλειο timing κάνει θαύματα, όπως το να συναντήσεις τυχαία το αντικείμενο του θαυμασμού σου και να σε κεράσει ένα ποτό.

Δεν έχει καμία σημασία που παραπέμφθηκε στις καλένδες η τρίτη ταινία «Sex and the City». Αυτό που μετράει είναι η καλή καρδιά. Και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει και καλή και μεγάλη καρδιά. Ειδικά αν πρόκειται για θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς.

Σύμφωνα με το US Weekly Γάλλος τουρίστας, την περασμένη Κυριακή, κατέπλευσε στο «Left Bank», το εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Κάθισε και παρήγγειλε ένα cosmopolitan, το κοκτέιλ που αγαπούσε η παρέα «Κάρι Μπράντσο και Σία» στο show της HBO.

«Δεν πέρασε ένα δίλεπτο από τη στιγμή που ο Γάλλος έδωσε την παραγγελία του, και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε εμφάνιση» είπε στο Page Six ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του εστιατορίου. Ο Γάλλος ένιωσε να χάνει το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια του, «αμέσως πήγε προς τη μεριά της και συστήθηκε ως φανατικός θαυμαστής. Μετά επέστρεψε στη θέση και ξανακάθισε».

Λίγο αργότερα κατέφτασε ο σερβιτόρος με το ποτό του Γάλλου. «Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είδε το κοκτέιλ να προσγειώνεται στο τραπέζι του Γάλλου, και ζήτησε στον σερβιτόρο να το βάλει στον δικό της λογαριασμό» συνέχισε ο «πι αρ» του εστιατορίου. «Ήταν ο τέλειος συγχρονισμός: θαυμαστής του show να βρεθεί στο Μανχάταν, να κάθεται σε μπαρ στο Γουέστ Βίλατζ, να παραγγέλνει ένα cosmo, ν’ ανοίγει η πόρτα και να μπαίνει η Κάρι Μπράντσο, αυτοπροσώπως» αφηγήθηκε, χαρούμενος.

Χαρούμενος κι ο Γάλλος. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι προσδοκώντας μια συνάντηση με το αντικείμενο του θαυμασμού του. «Όντως είπε ότι το Sex and the City ήταν ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε στη Νέα Υόρκη. Η πηγή έμπνευσης για το ταξίδι του ήταν το show» είπε ο εκπρόσωπος του «Left Bank».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024