Έλα και κοίταξε λίγο πιο κοντά. Τότε θα δεις τη θάλασσα. Φόρεσέ το πάνω στο σώμα σου και θα νοιώσεις τη θάλασσα. Η Ντόρα Παϊσίου-Καλλιτσάντση απευθύνει την πρόσκληση, μέσα από ένα μεταξένιο υπέροχο «σύννεφο» που έχει σαν βάση του τα χρώματα της θάλασσας. Γαλάζιο, μπλε, τυρκουάζ, πράσινο, λευκό αλλά και εκρηκτικά κόκκινα, πορτοκαλί, ροζ, μωβ. Η κ. Καλλιτσάντση λατρεύει τη θάλασσα. Η αίσθηση του νερού, η «ελευθερία» που σου χαρίζει, η σκέψη για κάποιο μακρινό ή κοντινό ταξίδι πάνω στα κύματα.

 

 

 

 

 

 

 

Η σειρά SEATHROUGH ξεκίνησε στην Ελλάδα, ταξίδεψε όμως γρήγορα σε κοσμοπολίτικα spots όπως το Κάπρι των Τζάκι Ωνάση, Valentino, Μόνικα Μπελούτσι. Η σειρά με τα εκπληκτικά φουλάρια, τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή (η Ντόρα πιστεύει ότι ένα σωστά επιλεγμένο φουλάρι μπορεί να προσφέρει αυτό το μοναδικό “touch” και να αλλάξει το ντύσιμο), τα φορέματα και όλα τα outfits κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά είναι ξεχωριστή, «ιδιαίτερη», μοναδική. Τα μπλε και κόκκινα φορέματα με τις λευκές και μωβ λεπτομέρειες, «παρτά» στους ώμους με sexy πλάτη, τα κοντά με τα λαδί και χρυσαφιά πριντς, τα μίνι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν πουκαμίσες πάνω από τα μαγιό, οι συνδυασμοί του μπλε με το σμαραγδί, το τυρκουάζ ασύμμετρο φόρεμα που το συγκρατεί ένα δερμάτινο με χρυσή αγκράφα αξεσουάρ.

 

 

 

 

 

Αυτό το καλοκαίρι οι γυναίκες επιλέγουν την σειρά της Ντόρα Παϊσίου-Καλλιτσάντση με τίτλο SEATHROUGH. Σε εκείνη αρέσει να «ανακαλύπτει» τα μυστικά του βυθού, να κοιτάζει «μέσα» από το απέραντο γαλάζιο. Η σειρά ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο…