Μεγάλη πυρκαγιά στην Κεφαλονιά – Εκκενώθηκε ξενοδοχείο
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Σκάλα της Κεφαλονιάς, περιοχή όπου βρίσκονται μεγάλα ξενοδοχεία. Ενα από αυτά εκκενώθηκε εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που προκάλεσαν οι πυκνοί καπνοί.
Ξενοδοχείο εκκενώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Σκάλα Κεφαλονιάς εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που έχει προκληθεί από τους καπνούς της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή και βρίσκεται σε εξέλιξη.
Γύρω από το ξενοδοχείο, το οποίο δεν απειλείται από τις φλόγες, βρίσκονται για προληπτικούς λόγους ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ οι ένοικοι έχουν μεταφερθεί ασφαλείς σε άλλη μονάδα.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε έξω από το παραθαλάσσιο χωριό Σκάλα, όπου σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία.
Οι φλόγες καίνε χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια και γ’ αυτό τον λόγο υπάρχει πολύς καπνός. Πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες δίνουν μάχη για την κατάσβεσή της.
Προς το παρόν δεν απειλούνται κτίσματα και είναι θετικό το γεγονός ότι έχουν κοπάσει οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα

