Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη πυρκαγιά στην Κεφαλονιά - Εκκενώθηκε ξενοδοχείο

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κεφαλονιά – Εκκενώθηκε ξενοδοχείο

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Σκάλα της Κεφαλονιάς, περιοχή όπου βρίσκονται μεγάλα ξενοδοχεία. Ενα από αυτά εκκενώθηκε εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που προκάλεσαν οι πυκνοί καπνοί.

Ξενοδοχείο εκκενώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Σκάλα Κεφαλονιάς εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που έχει προκληθεί από τους καπνούς της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γύρω από το ξενοδοχείο, το οποίο δεν απειλείται από τις φλόγες, βρίσκονται για προληπτικούς λόγους ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ οι ένοικοι έχουν μεταφερθεί ασφαλείς σε άλλη μονάδα.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε έξω από το παραθαλάσσιο χωριό Σκάλα, όπου σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία.

Οι φλόγες καίνε χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια και γ’ αυτό τον λόγο υπάρχει πολύς καπνός. Πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες δίνουν μάχη για την κατάσβεσή της.

Προς το παρόν δεν απειλούνται κτίσματα και είναι θετικό το γεγονός ότι έχουν κοπάσει οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024