Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι τιμές πώλησης και ο βασικός εξοπλισμός της νέας Mercedes-Benz A-Class

Οι τιμές πώλησης και ο βασικός εξοπλισμός της νέας Mercedes-Benz A-Class

Η επίσημη ανακοίνωση των τιμών και του βασικού εξοπλισμούς της νέας A-Class σηματοδοτεί την έναρξη της διάθεσης του δημοφιλούς μικρομεσαίου hatchback στην ελληνική αγορά.

Εν αναμονή της άφιξης της νέας A-Class στην ελληνική αγορά, η Mercedes-Benz Hellas προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση των τιμών πώλησης και των στοιχείων του βασικού εξοπλισμού του μικρομεσαίου hatchback.

Στην έκδοση Α200, η οποία εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,4 λίτρων και απόδοσης 163 ίππων, η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινά στη χώρα μας από τα 32.605 ευρώ.

Οριακά πιο προσιτή είναι η έκδοση diesel για την κίνηση της οποίας φροντίζει το ένα επίσης τετρακύλινδρο σύνολο 1,5 λίτρου. Το τελευταίο αποδίδει 116 ίππους και 260 Nm ροπής και συνδυάζεται κατά αποκλειστικότητα με ένα νέο-αποδοτικότερο ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Η τιμή της A180d Auto ξεκινά από τα 32.288 ευρώ.

Η κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου κρύβει κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός της έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος με τη βοήθεια ενός υπερσυμπιεστή καυσαερίων αποδίδει 224 ίππους και 350 Nm ροπής.

Με το ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων στον βασικό εξοπλισμό η τιμή διάθεσης της A250 στην ελληνική αγορά ξεκινά από τα 44.120 ευρώ.

Ανεξαρτήτως έκδοσης, η νέα A-Class θα περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- σύστημα ενεργή υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, Active Brake Assist, αερόσακο γονάτων, σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης, μονάδα επικοινωνιών (LTE) για τη χρήση υπηρεσιών Mercedes me connect,  cruise control, κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων CONNECT 20, touch pad, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και σύστημα επιλογής προγραμμάτων οδήγησης (DYNAMIC SELECT).

Η νέα Mercedes-Benz A-Class αναμένεται στη χώρα μας τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, ωστόσο, είναι διαθέσιμη για παραγγελίες στις προαναφερθείσες εκδόσεις.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024