Εν αναμονή της άφιξης της νέας A-Class στην ελληνική αγορά, η Mercedes-Benz Hellas προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση των τιμών πώλησης και των στοιχείων του βασικού εξοπλισμού του μικρομεσαίου hatchback.

Στην έκδοση Α200, η οποία εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,4 λίτρων και απόδοσης 163 ίππων, η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινά στη χώρα μας από τα 32.605 ευρώ.

Οριακά πιο προσιτή είναι η έκδοση diesel για την κίνηση της οποίας φροντίζει το ένα επίσης τετρακύλινδρο σύνολο 1,5 λίτρου. Το τελευταίο αποδίδει 116 ίππους και 260 Nm ροπής και συνδυάζεται κατά αποκλειστικότητα με ένα νέο-αποδοτικότερο ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Η τιμή της A180d Auto ξεκινά από τα 32.288 ευρώ.

Η κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου κρύβει κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός της έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης, ο οποίος με τη βοήθεια ενός υπερσυμπιεστή καυσαερίων αποδίδει 224 ίππους και 350 Nm ροπής.

Με το ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων στον βασικό εξοπλισμό η τιμή διάθεσης της A250 στην ελληνική αγορά ξεκινά από τα 44.120 ευρώ.

Ανεξαρτήτως έκδοσης, η νέα A-Class θα περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- σύστημα ενεργή υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, Active Brake Assist, αερόσακο γονάτων, σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης, μονάδα επικοινωνιών (LTE) για τη χρήση υπηρεσιών Mercedes me connect,  cruise control, κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων CONNECT 20, touch pad, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και σύστημα επιλογής προγραμμάτων οδήγησης (DYNAMIC SELECT).

Η νέα Mercedes-Benz A-Class αναμένεται στη χώρα μας τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, ωστόσο, είναι διαθέσιμη για παραγγελίες στις προαναφερθείσες εκδόσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας