Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άδηλο παραμένει το μέλλον της Mercedes-Benz SLC

Άδηλο παραμένει το μέλλον της Mercedes-Benz SLC

Ο επικεφαλής της AMG δήλωσε ότι η απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον του μικρού roadster της Mercedes-Benz δεν έχει ακόμα ληφθεί χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Η γερμανική φίρμα εξακολουθεί να μην έχει αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με την SLC σύμφωνα με αποκαλύψεις του επικεφαλής της AMG, Tobias Moers ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι το μέλλον του μικρού roadster των Γερμανών παραμένει άγνωστο.

Παρ΄όλα αυτά με δεδομένο το ένδοξο παρελθόν της SLC η οποία την εποχή που λεγόταν SLK υπήρξε κάτι σαν τετράτροχο iPhone, ούσα μια από τις δημοφιλέστερες προτάσεις της κατηγορίας, η Mercedes-Benz θα την αποχωριστεί δύσκολα.

Για την ακρίβεια, ήδη υπάρχουν σενάρια που θέλουν το Affalterbach να αναλαμβάνει τη διαδικασία διαδοχής της SLC με ένα ακόμα πιο οδηγοκεντρικό μοντέλο με την εγγύηση επιδόσεων της AMG το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει προτάσεις όπως η Porsche 718 Cayman.

Aνεξαρτήτως της τελικής απόφασης που θα καθορίσει την πορεία της SLC, το μοντέλο που σίγουρα θα αξιωθεί μιας νέας γενιάς είναι η SL η οποία όπως επίσης αποκάλυψε ο Τ. Moers, θα απαρνηθεί ένα μέρος των χαρακτηριστικών ενός grand tourer, επιστρέφοντας στις ρίζες της και προβάλλοντας ένα πιο καθαρόαιμο σπορ χαρακτήρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο επικεφαλής της AMG αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες περί ανάθεσης της εξέλιξης της νέας SL στο Affalterbach.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024