Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι με… κάτω τα χέρια. Στο δεύτερο παρουσιάστηκαν καλύτεροι, πιο υποψιασμένοι και παθιασμένοι, ωστόσο ο παράγοντας του Στέφεν Κάρι ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ομάδα του Άλβιν Τζέντρι, η οποία γνώρισε την ήττα από τους Γουόριορς με 121-116 στο Όκλαντ.
Για του λόγου το αληθές, οι «Πελεκάνοι» ξεκίνησαν εξαιρετικά την αναμέτρηση, προηγούμενοι με 27-18, πριν ένα σερί των «Πολεμιστών» μαζέψει τη διαφορά στους 2 πόντους (27-29). Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε παρόμοιο μοτίβο μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ (88-86 υπέρ των Γουόριορς).
Ωστόσο, κάπου εκεί οι «πρωταθλητές» πάτησαν το… γκάζι ξεφεύγοντας στο σκορ με 110-98, χάρη σε ένα 11-0 σερί τους. Τα χρονικά περιθώρια στένεψαν για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και πλέον, βρίσκονται πίσω στο σκορ με 0-2 νίκες στη σειρά.
Για τους νικητές, η επιστροφή του Στέφεν Κάρι ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση. Ο σταρ των Γουόριορς ήρθε από τον πάγκο και σε 27 λεπτά αγώνα είχε 28 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 5 τρίποντα. Εξαιρετικοί επίσης, ήταν οι Κέβιν Ντουράντ (26 π, 6 ριμ, 7 ασ, 2 κλ, 3 μπλοκ) και Ντρέιμοντ Γκριν (20 π, 9 ριμ, 12 ασ, 2 μπλοκ).
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!