Υποβιβασμός για ΠΑΟ αν δεν εξοφλήσει τον Βέμερ έως τις 7/5
Η ενεργοποίηση της τρίτης ποινής αφαίρεσης βαθμών στον Παναθηναϊκό, στενεύει τα περιθώρια για τους «πράσινους», οι οποίοι πρέπει να εξοφλήσουν τον Βέμερ μέχρι τις 7/5, αλλιώς υποβιβάζονται
Οι πιο «μαύρες» σελίδες στην ιστορία του Παναθηναϊκού γράφονται το τελευταίο διάστημα. H Super League ενεργοποίησε σήμερα (30/4) την τρίτη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, λόγω των οφειλών στον Γενς Βέμερ, καθώς παρήλθαν οι προβλεπόμενες, από τον κανονισμό, πέντε εργάσιμες ημέρες από τον αγώνα με τον Πανιώνιο στις 22/4.
Αν το «Τριφύλλι» σώσει στο τέλος… την παρτίδα και τακτοποιήσει τις οφειλές του στον Βέμερ, τότε θα γλιτώσει το τρίτο -3. Σε διαφορετική περίπτωση, η ποινή θα οριστικοποιηθεί και από τη στιγμή που είναι η τρίτη, θα οδηγήσει τους «πράσινους» σε απευθείας υποβιβασμό στη Football League.
Η σημερινή ανακοίνωση της Super League:
«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.