Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένει ο Δ. Καμμένος: Να μαζευτούν οι συριζαίοι που προκαλούν τους ΑΝΕΛ

Επιμένει ο Δ. Καμμένος: Να μαζευτούν οι συριζαίοι που προκαλούν τους ΑΝΕΛ

Σχολιάζοντας τις διαρροές που υπάρχουν για δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν έχει μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο μετά τον καυγά με την Αυλωνίτου

Μετά τον επικό καυγά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή μεταξύ του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου και της Ελένης Αυλωνίτου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος επανήλθε σήμερα καλώντας τους συριζαίους βουλευτές να μην προκαλούν τους ΑΝΕΛ, ενώ όπως αποκάλυψε, δέχθηκε «bullying» από ανθρώπους του κόμματός του στο διαδίκτυο.

Μιλώντας στον ANT1 και σχολιάζοντας τις διαρροές που υπάρχουν για δυσαρέσκεια του προέδρου των ΑΝΕΛ προς το πρόσωπό του, υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν έχει μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο μετά τον καυγά με την Αυλωνίτου.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή η κ. Αυλωνίτου κάλεσε τον Δ. Καμμένο να πάει στη ΝΔ, με τον τελευταίο να αντιδρά, μιλώντας για τεράστια προσβολή ενώ πρόσθεσε πως «αν δε ζητήσει συγνώμη, θα έχουμε τεράστια κυβερνητική κρίση». Στη διάρκεια της συζήτησης με αφορμή τις εξελίξεις στον τομέα της οικονομίας άναψαν τα αίματα , με την κ. Αυλωνίτου να προτρέπει τον Δημήτρη Καμμένο λόγω των θέσεων του που διατυπώνει να «πάει στη ΝΔ» με την τον κ. Καμμένο να αντιδρά λέγοντας ότι «με αυτά που λέει προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».

Στο τέλος του καυγά, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως αν η κ. Αυλωνίτου με διώξει εμένα ή και άλλους,  τότε θα φύγουμε από την κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. «Πρέπει να ζητήσει συγνώμη, είναι μεγάλη προσβολή αυτό που μου είπε σε σχέση με τη ΝΔ. θα θέσω το θέμα στον Πάνο Καμμένο. Αν δε ζητήσει συγνώμη, θα έχουμε τεράστια κυβερνητική κρίση.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024