Πούτιν: Η Μόσχα έτοιμη να βοηθήσει στη συνεργασία Βόρειας και Νότιας Κορέας
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Μουν, ο Πούτιν δήλωσε πως η Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει με υποδομές και ενεργειακά προγράμματα στην κορεατική χερσόνησο
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στον νοτιοκορεάτη ομόλογό του Μουν Τζε-ιν πως η Ρωσία είναι έτοιμη να διευκολύνει τη συνεργασία ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Μουν, ο Πούτιν δήλωσε πως η Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει με υποδομές και ενεργειακά προγράμματα στην κορεατική χερσόνησο.
Την Παρασκευή ο Μουν και ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν αγκαλιάσθηκαν αφού δεσμεύθηκαν να εργασθούν για την «πλήρη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών