Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι, ως κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επικρατήσουν παντού και για όλους, χωρίς εξαιρέσεις αναφέρεται σε ανακοίνωση του αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών, Μάξιμου Χαρακόπουλου, με αφορμή τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων.

«Τα εθιμοτυπικά πλέον επεισόδια των «συλλογικοτήτων» στο τέλος κάθε εβδομάδας στην περιοχή των Εξαρχείων, συνεχίζονται χωρίς διακοπή, υπό την καθιερωμένη, επίσης, απραξία του κατ’ ευφημισμόν υπουργείου Προστασίας της Πολίτη. Το κράτος των Εξαρχείων εξακολουθεί να βρίσκεται -ως φαίνεται- εκτός κάθε κρατικής δικαιοδοσίας, αφημένο στις διαθέσεις κάθε παράνομου στοιχείου καθώς και οργανωμένων τραμπούκων» τονίζει ο κ. Χαρακόπουλος.

«Για την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό, όλα όσα συμβαίνουν στη συγκεκριμένη περιοχή συνιστούν μια κανονικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει το κράτος δικαίου για να μη δυσαρεστηθούν φίλιες δυνάμεις του περιθωρίου» σημειώνει, τονίζοντας ότι η ελληνική κοινωνία δεν πρόκειται ποτέ να συμφιλιωθεί με αυτή την κατάσταση.

«Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι ως κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επικρατήσουν παντού και για όλους, χωρίς εξαιρέσεις» καταλήγει η ανακοίνωση.