Συνεχίζει τις έρευνες η αστυνομία για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη στο διπλό φονικό στην Κύπρο. Ο 33χρονοςπου έχει συλληφθεί δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για το έγκλημα και οι αρχές αναζητούν στοιχεία που θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο σήμερα θα κληθεί πάλι σε κατάθεση ο 33χρονος, ώστε να αναφέρει αυτά που γνωρίζει και κυρίως να ξεκαθαρίσει η εμπλοκή του. Σε μια προσπάθεια να συνδεθεί με την υπόθεση, ειδικοί του εγκληματολογικού για τέσσερις ώρες έκαναν φύλλο και φτερό το όχημά του στην παρουσία του, στο οποίο εντοπίστηκαν δύο σημειωματάρια για τα οποία θα εξεταστεί κατά πόσο σχετίζονται με τον διπλό φόνο.

Νέα κατάθεση θα δώσει σήμερα και ο 15χρονος γιος του ζευγαριού παρουσία του δικηγόρου και δεν αποκλείεται να κληθεί σε αναγνωριστική παράταξη σε μια προσπάθεια να αναγνωρίσει τον 33χρονο ως έναν από τους δύο δράστες.

Η ανατροπή στην πορεία των ερευνών ήρθε όταν οι ανακριτές, που εργάζονται νυχθημερόν, εξασφάλισαν μαρτυρία ότι ο 33χρονος θεάθηκε στη σκηνή του φόνου την ώρα διάπραξής του.

Μάλιστα, στην αυλή της οικίας έχει εντοπισθεί ένα ζεύγος παπουτσιών του, για τα οποία έδωσε την εξήγηση ότι κάποιοι τα έβαλαν εκεί για να τον ενοχοποιήσουν.