Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο M. Verstappen, o D. Ricciardo και το Lada Niva

Ο M. Verstappen, o D. Ricciardo και το Lada Niva

Μια διαφορετική εμπειρία βίωσαν στο Azerbaijan ο δύο πιλότοι της Red Bull, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι του θρυλικού Lada Niva.

Μια ξεχωριστή… δοκιμασία περίμενε τους M. Verstappen και D. Ricciardo στο Azerbaijan. Λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του Grand Prix στους δρόμους του Baku, οι δύο πιλότοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την επαρχία του πρώην σοβιετικού κράτους πίσω από το τιμόνι του αειθαλούς Lada Niva.

Οι Verstappen και Ricciardo ταξίδεψαν σχεδόν 65 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας του Azerbaijan, ανακαλύπτοντας τα αξιοθέατα του εθνικού πάρκου Gobustan. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν οι λιθογραφίες, τα γλυπτά και τα ηφαίστεια λάσπης.

Από την επίσκεψη των δύο πιλότων δεν θα μπορούσε να λείπει και ένας… αυτοσχέδιος αγώνας ο οποίος ανέδειξε νικητές τους ίδιους.

Η συνέχεια πρόκειται να δοθεί την προσεχή Κυριακή στην πόλη του Baku, η οποία θα φιλοξενήσει τον τέταρτο κατά σειρά αγώνα της φετινής σεζόν.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024