Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνθήκες αυτοκτονίας περιγράφει η οικογένεια του Avicii

Συνθήκες αυτοκτονίας περιγράφει η οικογένεια του Avicii

Η οικογένεια του διάσημου μουσικού παραγωγού που έχασε τη ζωή του πριν από μια εβδομάδα, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που «ήθελε να βρει την ειρήνη»

Η είδηση της απώλειας του Τιμ Μπέργκλινγκ, ο οποίος ήταν γνωστός στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία με το ψευδώνυμο «Avicii» σκόρπισε θλίψη στους θαυμαστές του.

Το μόνο που έγινε γνωστό ήταν ο τόπος όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο διάσημος dj, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για τα αίτια.

Μια εβδομάδα μετά, η οικογένεια του Σουηδού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά το αγαπημένο της πρόσωπο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

«Ο αγαπημένος μας Τιμ ήταν μία ευαίσθητη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις για σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ήταν τελειομανής που ταξίδευε πολύ και εργαζόταν σκληρά σε έναν βαθμό που τον οδήγησε σε ακραίο στρες» τονίζουν, συμπληρώνοντας ότι «όταν σταματούσε τις περιοδείες του ήθελε να βρει ισορροπία στη ζωή για να είναι ευτυχισμένος και να είναι σε θέση να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο. Μουσική».

«Αγωνίστηκε πραγματικά με σκέψεις και για να βρει την έννοια, τη ζωή, την ευτυχία. Δεν μπορούσε πια… Ήθελε να βρει την ειρήνη. Ο Τιμ δεν φτιάχτηκε γι’ αυτή τη βιομηχανία, ήταν ευαίσθητος που αγαπούσε τους φανς του, αλλά απέφευγε το προσκήνιο» προσθέτει η οικογένεια του εκλιπόντος.

«Τιμ, θα σε αγαπάμε για πάντα και θα μας λείπεις. Το άτομο που ήσουν και η μουσική σου θα κρατήσουν τη μνήμη σου ζωντανή. Σε αγαπάμε η οικογένειά σου» καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας Μπέργκλινγκ.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024