Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη ΧΑ: Βίαιες επιθέσεις και κηρύγματα μίσους στο σκληρό δίσκο του Μιχαλολιάκου [Βίντεο]

Δίκη ΧΑ: Βίαιες επιθέσεις και κηρύγματα μίσους στο σκληρό δίσκο του Μιχαλολιάκου [Βίντεο]

Την εξέταση των ευρημάτων από τους σκληρούς δίσκους των κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής εγκαινίασε η 243η δικάσιμος. Τα πρώτα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν είναι από το σκληρό δίσκο που βρέθηκε στην κατοχή του «Φύρερ» της ναζιστικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου. Ομιλίες σε συγκεντρώσεις της οργάνωσης (όπου εμφανίζεται με τους βουλευτές του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία […]

Την εξέταση των ευρημάτων από τους σκληρούς δίσκους των κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής εγκαινίασε η 243η δικάσιμος. Τα πρώτα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν είναι από το σκληρό δίσκο που βρέθηκε στην κατοχή του «Φύρερ» της ναζιστικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ομιλίες σε συγκεντρώσεις της οργάνωσης (όπου εμφανίζεται με τους βουλευτές του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Γιώργο Γερμενή), ακραία κηρύγματα ρατσιστικού μίσους, ναζιστική προπαγάνδα και αντισημιτισμός είναι μόνο ένα μέρος από το περιεχόμενο των βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη μιας συνθήκη «Αρχής του Αρχηγού», κατά το ναζιστικό πρότυπο και ακριβώς όπως περιγράφεται και στο καταστατικό της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρακινεί το ακροατήριο σε ρατσιστική βία, εκθειάζοντας την «ανωτερότητα» φυλής και έθνους, αναπτύσσοντας θεωρίες συνωμοσίας και επιμένοντας στον ρόλο της Χρυσής Αυγής, που δεν είναι άλλος παρά να «καθαρίσει τον τόπο».

Μάλιστα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος που ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρεται στον κοινοβουλευτισμό, αντιμετωπίζοντάς τον ως κάλυψη για τις παρακρατικές δράσεις της οργάνωσης.

Τάγματα εφόδου, επιθέσεις και ναζιστικοί χαιρετισμοί

Οι ναζιστικές εκδηλώσεις μίσους και οι επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου δεν λείπουν από το προσωπικό αρχείο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Σε μία σειρά βίντεο εμφανίζονται μέλη της οργάνωσης να προκαλούν επεισόδια, να τραμπουκίζουν και να εκφοβίζουν ενώ, και ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να χαιρετάει ναζιστικά κατά την διάρκεια παρέμβασης μελών της Χρυσής Αυγής στα διόδια.

Θα ακολουθήσει η εξέταση υλικού που βρέθηκε στην κατοχή και άλλων κατηγορουμένων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024