Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 28 και 29 Απριλίου στην Αθήνα το «6o XTERRA Greece Championship 2018»

Στις 28 και 29 Απριλίου στην Αθήνα το «6o XTERRA Greece Championship 2018»

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης φιλοξενεί στις 28 και 29 Απριλίου, για έκτη φορά, τη διεθνή διοργάνωση offroad τρίαθλου XTERRA

To XTERRA, η κορυφαία διεθνής διοργάνωση offroad τριάθλου παγκοσμίως, σε συνεργασία με το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, προσκαλεί ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να «Ζήσουν Περισσότερα», στο 6o XTERRA Greece Championship 2018.

Το XTERRA Greece Championship, αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, που διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο στη Χαβάη και θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας, από την XTERRAGreece, σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και ειδικότερα τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου.

Ο Ελληνικός αγώνας που εντυπωσιάζει εκατοντάδες αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για την οργάνωση του αλλά και για τις μοναδικές ομορφιές και δυνατότητες που προσφέρει η μαγευτική τοποθεσία που επελέγη, θα χαρίσει και πάλι αξέχαστες στιγμές στους φίλους των multisport events.

Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε 2 διαφορετικές αποστάσεις:

την επίσημη, Full Distance: 1500m κολύμβηση, 30km mountainbike, 10km ορεινό τρέξιμο και την Sprint Distance: 750m κολύμβηση, 15km mountainbike, 5km ορεινό τρέξιμο.

Και στις δυο αποστάσεις μπορούν να συμμετέχουν ομάδες σκυταλοδρομίας, αποτελούμενες από 2 ή 3 αθλητές / αθλήτριες.

Στον αγώνα αναμένονται να λάβουν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων από περισσότερες από 25 χώρες. Ανάμεσα τους θα βρίσκονται κορυφαίοι Εθνικοί και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, οι οποίοι θα διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα καθώς και διεκδικητές ηλικιακών κατηγοριών με δυνατότητα πρόκρισης (οι τρεις πρώτη κάθε φορά) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA, που πραγματοποιείται κάθε τέλος Οκτωβρίου στο Maui της Χαβάης.

Η καινοτομία της φετινής διοργάνωσης αφορά στη διάρκεια καθώς και το περιεχόμενο του event. Φέτος θα είναι ένα διήμερο με ξεχωριστές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, με έμφαση στα παιδιά. Μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024