Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Χαμός στην εκδίκαση της υπόθεσης του Βέμερ

Παναθηναϊκός: Χαμός στην εκδίκαση της υπόθεσης του Βέμερ

Άναψαν τα αίματα στην εκδίκαση του αιτήματος του Παναθηναϊκού για αναστολή της αφαίρεσης βαθμών για την υπόθεση του Βέμερ. Μέχρι αύριο η απόφαση

Σε πάρα πολύ τεταμένη ατμόσφαιρα εκδικάστηκε την Τετάρτη (25/04) από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναστολή της αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα, λόγω των οφειλών στον Γενς Βέμερ.

Οι τόνοι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανέβηκαν επικίνδυνα και από τις δύο πλευρές και, παρά την προσπάθεια της έδρας για να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ρωτήθηκε από την έδρα τι ποσό μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να υπάρξει συμφωνία, με τον παλαίμαχο άσο του «τριφυλλιού» να απαντά «80-100.000 ευρώ».

Η πλευρά του Βέμερ δεν το δέχτηκε, ενώ, μάλιστα, ο δικηγόρος του πρώην παίκτη του «τριφυλλιού», Πάρις Ατλαμάζογλου, ζήτησε από το δικαστήριο να καταβληθούν από τον Παναθηναϊκό και οι τόκοι υπερημερίας, αίτημα που δεν αποδέχτηκαν οι «πράσινοι».

Το παρόν στη διαδικασία έδωσε και ο νομικός εκπρόσωπος της Super League, Γιάννης Οικονομάκης, ο οποίος ζήτησε να εκδοθεί μία σαφής απόφαση.

Η απόφαση, μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού, θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, ίσως και αύριο (26/04).

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024