Την ώρα που οι παραβιάσεις από τα τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο αυξάνονται καθημερινά και το τρίτο αίτημα απελευθέρωσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών απορρίφθηκε, το Δ’ Σώμα Στρατού μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σημαντικό κατόρθωμα, που μπορεί να επηρεάσει τα… σχέδια κάθε εχθρού της χώρας.

Την προηγούμενη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, γιόρταζε ο διοικητής του Δ’ ΣΣ και οι επικεφαλής του στρατοπέδου στο Πετροχώρι Ξάνθης αποφάσισαν να τον κεράσουν ένα ποτήρι κρασί.

Σκέφτηκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να μεταφέρουν το ποτήρι στον αντιστράτηγο Γιώργο Καμπά και αποφάσισαν να το τοποθετήσουν στην κάνη του πυροβόλου του άρματος, προκειμένου να δείξουν την εξαιρετική σταθερότητα του οχήματος και τις ικανότητες του χειριστή του.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα της κίνησης αυτής και την ανταπάντηση του αντιστράτηγου δείχνουν την αστοχία της συγκεκριμένης επιλογής, την ώρα που οι σχέσεις με τους γείτονες βρίσκονται στο «κόκκινο». Υπενθυμίζεται ότι οι στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης ανήκουν στο προαναφερόμενο Σώμα Στρατού.

Δείτε το βίντεο: