Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στην Κίνα η πρεμιέρα του νέου VW Touareg

Στην Κίνα η πρεμιέρα του νέου VW Touareg

Το Πεκίνο επέλεξε η VW για την πρεμιέρα του νέου Touareg, του μεγαλύτερου σε διαστάσεις SUV της γκάμας της.

Από την Kίνα και τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου ξεκινά την εμπορική πορεία της η νέα γενιά του κορυφαίου σε προδιαγραφές SUV της Volkswagen.

Το Touareg του 2018 φιλοδοξεί να αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας, έχοντας ως αφετηρία το πλαίσιο πάνω στο οποίο «χτίστηκε» τόσο το Audi Q7 όσο και η Porsche Cayenne.

Παρά λοιπόν τις μεγαλύτερες διαστάσεις, το νέο Touareg εμφανίζεται ελαφρύτερο σε σχέση με το παρελθόν κατά 106 κιλά χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου (48%) και χάλυβα υψηλή ανθεκτικότητας (52%).

Ένας ακόμα τομέας στον οποίον το Touareg διακρίνεται είναι η τεχνολογία, ενσωματώνοντας προηγμένες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας στον βασικό του εξοπλισμό.

Ενδεικτική της προσπάθειας της VW να δημιουργήσει στο εσωτερικό ένα πλήρως ψηφιοποιημένο περιβάλλον, είναι η παρουσία της έγχρωμης οθόνης αφής, η οποία τοποθετείται στην κεντρική κονσόλα και φτάνει σε μέγεθος τις 15 ίντσες.

Για την κίνηση του νέου Touareg έχουν επιστρατευθεί δύο εξακύλινδροι πετρελαιοκινητήρες χωρητικότητας 3,0 λίτρων και απόδοσης 231 ή 286 ίππων, ενώ σε ορισμένες αγορές αναμένεται να διατεθούν και εκδόσεις βενζίνης έξι ή οκτώ κυλίνδρων.

Για την Κίνα, τέλος, έχει ήδη εξελιχθεί μια plug-in υβριδική έκδοση 367 ίππων, η οποία αναμένεται να φτάσει σε δεύτερο χρόνο και στην Ευρώπη.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024