«Σερβίς» στα ημιτελικά της Α1 βόλεϊ ανδρών
Τέσσερις μέρες μετά το FInal 4 του κυπέλλου Ελλάδας ξεκινάει η ημιτελική φάση του πρωταθλήματος στην Α1 βόλεϊ ανδρών
Το πρόγραμμα των ημιτελικών ανοίγει ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ, με τον δικέφαλο του Βορρά να υποδέχεται την Τετάρτη (25/4, 17:00) τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό της Πυλαίας. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στους τελικούς και η κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.
Στην άλλη αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ίδια μέρα την Κηφισιά (25/4, 19:00). Το συγκρότημα του Φερνάντο Μπενίτεθ θέλει να σπάσει την πρόσφατη κακοτυχία του (Κύπελλο Ελλάδας, Challenge cup) και να εκθρονίσει τον ΠΑΟΚ από την θέση του πρωταθλητή.
Αναλυτικά οι αναμετρήσεις
ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου (25/4, 17:00)
Ολυμπιακός-ΑΟΠ Κηφισιάς (25/4, 19:00)
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442