Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα καταφύγιο «ουράνιο τόξο» στο Coachella Festival

Ένα καταφύγιο «ουράνιο τόξο» στο Coachella Festival

Ένα καταφύγιο για όσους θέλουν να απομονωθούν από τη δυνατή μουσική τοποθετήθηκε στο σημείο που πραγματοποιείται και φέτος το ετήσιο φεστιβάλ

Το Coachella, εκτός από το απόλυτο φεστιβάλ μουσικής αλλά και μόδας, αφού όλοι οι επισκέπτες φροντίζουν να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους, συγκεντρώνει εκατομμύρια κόσμο που θέλει να απολαύσει τα εντυπωσιακά θεάματα και τις μουσικές των διάσημων καλλιτεχνών που ανεβαίνουν επί σκηνής.

Η κοσμοσυρροή ωστόσο, δεν έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα για όλους τους επισκέπτες. Πολλοί είναι εκείνοι που θα αναζητήσουν ένα μέρος ηρεμίας και γαλήνης κατά της διάρκεια της πολύωρης συναυλίας.

Γι’ αυτό το λόγο κατασκευάστηκε το Spectra, από το γραφείο NEWSUBSTANCE. Πρόκειται για ένα κυκλικό κτίριο των 360 μοιρών, το οποίο περιτριγυρίζουν 31 χρωματιστά πάνελ που θυμίζουν ουράνιο τόξο, ενώ το βράδυ φωτίζεται από 6.000 led φώτα.

Στο κτίριο αυτό μπορούν να διαφύγουν όσοι χρειάζονται ένα διάλειμμα από τη βαβούρα, τη φασαρία και την αποπνικτική ατμόσφαιρα της συναυλίας και την απολαύσουν από ψηλά, μιας και το κτίριο φτάνει τους εφτά ορόφους, προσφέροντας μαγευτική θέα. Αφού νιώσουν καλύτερα, μπορούν ελεύθερα να επιστρέψουν στη ανεβαστική ατμόσφαιρα της καλιφορνέζικης συναυλίας.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024