Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεκόρ ταχύτητας για τη νέα Chevrolet Corvette ZR1

Ρεκόρ ταχύτητας για τη νέα Chevrolet Corvette ZR1

Το φράγμα των 345 χλμ./ώρα έσπασε η προδιαγραφών 2019 Corvette ZR1 επιδεικνύοντας σε ευρωπαϊκό έδαφος τις πραγματικές δυνατότητές της.

H Chevrolet Corvette θεωρείται η κορυφαία τετράτροχη πρόταση που παράγεται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού κάτι που επιβεβαιώνουν και οι επιδόσεις της κορυφαίας εκδοχής της.

Ο λόγος για την προδιαγραφών 2019 Corvette ZR1, η οποία έσπασε σε ευρωπαϊκό έδαφος και συγκεκριμένα στην πίστα δοκιμών του Papenburg το φράγμα των 345 χλμ./ώρα.

Η συγκεκριμένη επίδοση την καθιστά την ταχύτερη Corvette ευρείας παραγωγής και για την επίτευξή της δεν απαιτήθηκε η αναβάθμιση των τεχνικών ή μη προδιαγραφών της.

Ας σημειωθεί ότι η Corvette ZR1 εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,2 λίτρων, ο οποίος με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει 755 ίππους και 969 Nm ροπής.

Παραδοσιακά η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, για το σύστημα μετάδοσης προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και ενός συμβατικού αυτόματου κιβωτίου οκτώ ταχυτήτων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024