Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη για τη Mercedes-Benz A-Class Sedan στο Πεκίνo

Αποκάλυψη για τη Mercedes-Benz A-Class Sedan στο Πεκίνo

Στη μακρινή Κίνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η «επίσημη πρώτη» της τετράθυρης Mercedes-Benz A-Class, η "τοπική" έκδοση της οποίας θα διαθέτει επιμηκυμένο μεταξόνιο.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των πωλήσεων της τέταρτης κατά σειράς γενιάς της Mercedes-Benz A-Class στην ευρωπαϊκή αγορά, το δημοφιλές μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback αποκτά για πρώτη φορά στην ιστορία του τετράθυρη έκδοση.

Η πρεμιέρα της A-Class Sedan πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου και αφορά την κινεζική εκδοχή του αυτοκινήτου, η οποία μεταξύ άλλων θα διαθέτει μεγαλύτερο κατά έξι εκατοστά μεταξόνιο.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα παράγεται και θα διατίθεται κατά αποκλειστικότητα στην Κίνα, ωστόσο, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η εξέλιξη ευρωπαϊκής έκδοσης, η οποία και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη της σημερινής CLA.

Άλλωστε τα στοιχεία εντυπωσιασμού δεν λείπουν από τον σχεδιαστικό κώδικά της A-Class Sedan ούτε φυσικά η απαραίτητη ποιότητα και τεχνολογία ώστε να υποστηρίξει τον premium προσανατολισμό της.

Με εξαίρεση πάντως τις αναλογίες του αμαξώματος και την αύξηση των διαθέσιμων χώρων στο εσωτερικό για επιβάτες και αποσκευές, η A-Class Sedan υιοθετεί τις τεχνικές προδιαγραφές του hatchback αμαξώματος, έχοντας ως αφετηρία το νέο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρας βενζίνης των 1.332 κ.εκ. απόδοσης 136 και 163 ίππων.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024