Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιασικεβίτσιους: Περίεργες οι εκφράσεις για τους διαιτητές

Γιασικεβίτσιους: Περίεργες οι εκφράσεις για τους διαιτητές

Την παραμονή του μεγάλου Game 3 της Ζαλγίρις με τον Ολυμπιακό, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε για ακόμη μια φορά στο κομμάτι της διαιτησίας για την έκβαση της σειράς με τους «ερυθρόλευκους»

Σταθερός στα σχόλια περί διαιτησίας παρέμεινε ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Την παραμονή του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κάουνας, ο Λιθουανός σχολίασε τα λεγόμενα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά την πρώτη αναμέτρηση, καθώς και την ώθηση που θα δώσει ο  κόσμος της Ζαλγκίρις στο γήπεδο της.

Αναφορικά με την διαιτησία, ο λιθουανός τεχνικός είπε: «Επισημάναμε τη σημασία των διαιτητών. Νομίζω ότι κι ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο. Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησαν όμως (σ.σ.: αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά το δεύτερο παιχνίδι), μου ακούγονται κάπως περίεργες. Όπως και να έχει, ο καθένας κάνει τη δουλειά του και παλεύει με τα δικά του όπλα. Το πρώτο παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση. Το δεύτερο πήγε πόντο – πόντο. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, συμπεριλαμβανομένης της διαιτησίας. Αυτές οι λεπτομέρειες κερδίζουν τους αγώνες. Να παλεύεις για κάθε μπάλα, η εμπειρία και άλλα πολλά. Όλα μετράνε».

Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι των αναμετρήσεων δήλωσε: «Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό όταν παίζεις καλά. Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Οι παίκτες μας αντιδρούν πολύ καλά μέχρι στιγμής. Πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι θα είναι ακόμη καλύτερο».

Τέλος, σχολίασε την ώθηση που θα δώσει ο κόσμος του Κάουνας: «Αν θέλουμε τη συμπαράστασή τους, πρέπει να παλέψουμε στην άμυνα, να αφήσουμε τις καρδιές μας στο παρκέ. Αυτό χρειάζεται».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024