Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης σε Τουρκία: Απελευθερώστε τους έλληνες στρατιωτικούς

Μητσοτάκης σε Τουρκία: Απελευθερώστε τους έλληνες στρατιωτικούς

Η Αθήνα δεν πρόκειται να μπει σε καμία λογική ανταλλαγής ή συμψηφισμού ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ από την 114η Πτέρυγα Μάχης όπου υπηρετούσε ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος

Mήνυμα στην Άγκυρα να απελευθερώσει αμέσως τους δύο Έλληνες αξιωματικούς έστειλε από την 114η Πτέρυγα Μάχης και την 331 Μοίρα Παντός Καιρού (ΜΠΚ) στην Τανάγρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να μπει σε καμία λογική ανταλλαγής ή συμψηφισμού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη Πτέρυγα Μάχης όπου υπηρετούσε ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, για να στείλει, όπως είπε, ένα να ισχυρό μήνυμα, πως «η αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένει ισχυρή και το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένει ακμαίο».

Σε δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η Ελλάδα επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία προσθέτοντας πως δεν μπορεί να δεχθεί, όμως, αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, ούτε πολιτικές οι οποίες αντιβαίνουν στους κανόνες καλής γειτονίας. «Καλώ και σήμερα, από εδώ, από την Τανάγρα, την Τουρκία να απελευθερώσει αμέσως τους δύο Έλληνες αξιωματικούς, οι οποίοι κρατούνται παράνομα σε φυλακές υψίστης ασφάλειας. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να μπει σε καμία λογική ανταλλαγής ή συμψηφισμού» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024