Κίνημα Αλλαγής: Μίλησε για ραγιαδισμό εκείνος που τα έδωσε όλα στην τρόικα
Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, κατηγορώντας τον ότι «το θράσος του σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο»
Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, σημειώνοντας πως «μίλησε σήμερα για «ραγιαδισμό» εκείνος που τα έδωσε όλα στην τρόικα». Παράλληλα, τον κατηγορεί ότι «το θράσος του σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο».
«Δεν πείθει πια κανέναν. Γι’ αυτόν δεν υπάρχει πλοίο, δεν υπάρχει οδός διαφυγής» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Κίνημα Αλλαγής, προσθέτοντας πως «μίλησε για «καθαρή έξοδο» εκείνος που συμφώνησε νέα επιτροπεία και κόβει συντάξεις».
«Μίλησε για «σχέδιο ανάπτυξης» εκείνος που μας χρέωσε με 200 δισεκατομμύρια ευρώ. Μίλησε για «παρεμβάσεις από τη δικαιοσύνη» εκείνος που έχει συστήσει θύλακες παρακράτους μέσα σε αυτήν. Μίλησε για «παραδημοσιογραφία» εκείνος που καθοδηγεί το πιο άθλιο τμήμα του μαυροκίτρινου τύπου» συπληρώνει.
«Η Ελλάδα, όμως, μπορεί και θα βρει τον δρόμο της. Με τη δύναμη του ελληνικού λαού» καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.
- Ενρίκε Ιγκλέσιας και Άννα Κουρνίκοβα: Γονείς για τέταρτη φορά – Το τρυφερό ποστ στο Instagram
- Πύργος: Νέα πνοή στο πολιτιστικό και αθλητικό πάρκο του Κούβελου
- Ορεινός τουριστικός Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης στους νεοδιοριζόμενους ιατρούς
- Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» αντιπροσωπεία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (pics)
- Ανοίγουν τα Μάλγαρα: Οι αγρότες δίνουν στην κυκλοφορία την Εθνική για τις γιορτές
- Στουρνάρας στην El PAIS: Τι χρειάζεται για να κινηθεί ταχύτερη η ελληνική οικονομία

